we hebben een nieuwe website

Ik ben erg blij u te mogen verwelkomen op mijn nieuwe website Schoonheids & Pedicuresalon Sandra. Op deze website probeer ik u van alle informatie te voorzien van behandelingen, producten, prijzen¬†en aankomende acties. Ik probeer u zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie maar kan mij voorstellen dat u nog een vraag hebt, stelt u mij deze dan gerust. U kunt mij een vraag stellen via het “Contactformulier” maar u kunt mij natuurlijk ook bellen. Als ik in behandeling ben dan kan ik de telefoon niet beantwoorden maar spreekt u uw vraag gerust in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug met een passend antwoord. Ik wens u veel plezier op mijn nieuwe website en hoop dat u net zo enthousiast bent als ik.

Tot ziens in de salon.

Groetjes Sandra

Nog geen reacties, schrijf als eerste!

Schrijf een reactie