Behandelingen

[/md_text][/vc_column][/vc_row]

Gezichtsbehandeling Cenzaa

 

Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging en is volledig door de natuur geïnspireerd. De produkten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen, en is niet op dieren getest! Cenzaa houdt rekening met de natuur door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en omverpakkingen met het FSC-keurmerk.

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. Cenzaa is in Nederland, speciaal voor de West-Europese markt, ontwikkeld. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden.

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.
Cenzaa producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Lees meer over gezichtsbehandeling van Cenzaa.

 

Deelbehandelingen

Als u niet een volledige behandeling nodig hebt dan kun u ook kiezen uit een van de volgende deelbehandelingen…

Lees meer over deelbehandelingen

pedicure behandelingen

Pedicure behandelingen

Een pedicure behandeling is meer dan alleen uw nagels knippen. Ook is het behandelen van voetklachten niet het enige wat de pedicure doet. Het is een complete verzorging van de voeten. Hieronder leest u meer over hoe ik u kan helpen…

Lees meer over pedicure behandelingen

Laat je wimpers en wenkbrauwen verven voor stralende ogen zonder op te maken - permanente make-up